Podrobnosti novice

Mednarodni trening za moderatorje Postavitev družine po metodi Berta Hellingerja 2018/2020

Trening je namenjen vsem tistim, ki že imajo izkušnje na tem področju jih je poklical način dela Berta in Sophie Hellinger.

Dobrodošli so tudi drugi strokovnjaki in terapevti, ki želijo poglobiti svoje izkušnje na področju dela z fenomenološko metodo Postavitev družine in jih pot vodi v moderiranje.

Delavnice sistemskih postavitev bosta vodila Vedran Kraljeta (Hrvaška, SiKon mreža) in Nataša Čebulj (Slovenija, Institut za sistemske postavitve), izkušena moderatorja in trenerja sistemskih postavitev, dolgoletna člana Hellinger Sciencie.

Udeleženci bodo po zaključenem treningu bodo prejeli mednarodni certifikat, da so se udeležili usposabljanja za moderatorje Postavitev družine.

Vzporedno s treningom bodo posebej potekali tudi mednarodni seminarji predavateljev Hellinger Sciencie, vodij Hellingerjevih Inštitutov po svetu in drugi strokovnjakov s tega vsebinskega področja.

POSEBNE UGODNOSTI V ČASU TRENINGA: Vsi udeleženci treninga imajo 50% popusta na VSE domače in mednarodne dogodke s področja Postavitev družine.

Program mednarodni trening moderatorji družinske postavitve 2018 – 2020

Program međunarodni trening za moderatore obiteljskih konstelacija 2018 – 2020