Podrobnosti novice

27. 11. 2019 – Organizacijske postavitve – sistemsko in karierno odločanje

Organizacijske postavitve – sistemsko in karierno odločanje

Velikokrat se nam zgodi nepredvidena sprememba, ko začnemo izvajati nove cilje, projekte, naloge – kot, da se zatika  – kljub skrbnemu načrtovanju in analizam imamo občutek, kot, da nas nekaj nepojasnjenega “drži nazaj”, da se težko odločamo kako naprej.

Strokovnjaki za organizacijske postavitve so ugotovili, da so mnogokrat v ozadju skrite dinamike, ki onemogočajo tok uspeha in naše učinkovito odločanje in le-te postanejo vidne, ko na aktualno situacijo pogledamo s sistemskega zornega kota – z organizacijsko postavitvijo. Tako dobimo ključne korake v včasih navidez povsem “meglenih” primerih, kako iti naprej.

Kako, kljub rizičnim odločitvam ohranimo zdrav uspeh organizacije in zaposlenih?
Ste v situaciji, ko se morate odločiti o projektih, poslovnih korakih, lastni karieri?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja

dobite na delavnici z Natašo Čebulj, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično poslovno tematiko, vprašanje, problem ter kako ukrepati – se odločati, da ohranimo vitalnost organizacije oz. podjetja, da udejanja svoje poslanstvo in dosega zdrave cilje. Lahko boste delali tudi na lastnem primeru: spremembi delovnih mest, večji produktivnosti, večji prodaji, izboljšanju vitalnosti zaposlenih ter celotne organizacije, boljši odnosi s partnerji ipd.

Več o delavnici: https://sistemske-postavitve.com/dogodek/sistemsko-dolocanje-in-doseganje-ciljev-3-2/?t=1574838000