Podrobnosti novice

21. 6. 2019 – SISTEMSKO ODLOČANJE Z ORGANIZACIJSKIMI POSTAVITVAMI

Kaj je sistemsko odločanje, kaj sistemsko določanje, kdaj in kako ju uporabiti ter kaj so prednosti sistemskega pogleda?

Velikokrat se nam zgodi nepredvidena sprememba, ko začnemo izvajati nove cilje, projekte, naloge – kot, da se zatika  – kljub skrbnemu načrtovanju in analizam imamo občutek, kot, da nas nekaj nepojasnjenega “drži nazaj”, da se težko odločamo kako naprej.

Strokovnjaki za organizacijske postavitve so ugotovili, da so mnogokrat v ozadju skrite dinamike, ki onemogočajo tok uspeha in naše učinkovito odločanje in le-te postanejo vidne, ko na aktualno situacijo pogledamo s sistemskega zornega kota – z organizacijsko postavitvijo. Tako dobimo ključne korake v včasih navidez povsem “meglenih” primerih, kako iti naprej.

Kako, kljub rizičnim odločitvam ohranimo zdrav uspeh organizacije in zaposlenih?
Ste v situaciji, ko se morate odločiti o projektih, poslovnih korakih, lastni karieri?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja

dobite na delavnici z Natašo Čebulj, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično poslovno tematiko, vprašanje, problem ter kako ukrepati – se odločati, da ohranimo vitalnost organizacije oz. podjetja, da udejanja svoje poslanstvo in dosega zdrave cilje. Lahko boste delali tudi na lastnem primeru: spremembi delovnih mest, večji produktivnosti, večji prodaji, izboljšanju vitalnosti zaposlenih ter celotne organizacije, boljši odnosi s partnerji ipd.

Več o delavnici – klikni!