Podrobnosti novice

Od 8. 8. in 9. 8. 2020 – VIKEND DELAVNICA SISTEMSKA TRANSFORMACIJA STRAHOV IN STISK V SPREMINJAJOČIH ČASIH V NOTRANJO MOČ ZA ŽIVLJENJE

Vabljeni na vikend delavnico:

VIKEND DELAVNICA SISTEMSKA TRANSFORMACIJA STRAHOV IN STISK V SPREMINJAJOČIH ČASIH V NOTRANJO MOČ ZA ŽIVLJENJE

KAJ SO TO SISTEMSKE POSTAVITVE?

Sistemske postavitve nas pripeljejo do večje ozaveščenosti in odgovornost, da sprejmemo nove izzive, ki jih od nas zahteva življenje. S sistemsko postavitvijo lahko presežemo travmatične vzorce v našem življenju ter izkusimo te izzive z večjo močjo in rastjo. To nam omogoči, da smo v sedanjosti v toku življenja, da lahko ljubimo in smo ljubljeni. Pridemo do ozaveščenosti brez posebnega namena in notranjega boja, kar vodi do ravnovesja med čustveno, mentalno, telesno in duhovno energijo.

Udeleženci bodo na lastnih izkušnjah spoznali postavitve.

Bert Hellinger je s Postavitvijo družine osvetlil, kar razkriva polje duha družinskega sistema. Prišel je do tega, da imajo “pretekli spomini duha” poseben pomen v sferi družinskega polja. Na svoji poti celostnega zdravljenja travme posameznika, družine ali skupnosti, telo pride do nepričakovanih rešitev po premagovanju čustev. Velikokrat, na različne načine ljudje naletimo na “čudne” sile, ki presegajo naše sposobnosti, da bi zaznavali vse, kar je “duh”, ki se pokaže nevidno. Carola Castillo je vodena, da sistemsko polje družine premakne z rekonstrukcijo večplastnega duha s posebnimi skritimi sistemskim postavitvami.

POGOJI ZA UDELEŽBO:

  • delavnice se lahko udeležijo vsi, ki so polnoletni in imajo potrebo in željorazskati svoje življenjske izzive.
  • število udeležencev je omejeno na 12.

Več o vikend delavnici – link.