Postavitev družine: odnos med sorojenci (bratje sestre med seboj) – moje mesto v družini

Vsebina

Postavitev družine v polju duha razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Metoda Postavitev družine je posebna energetska sistemska metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim energetskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini in razrešitvi družinske karme.

Na fenomenološki energetski način nam pomaga, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Dobimo uvid v naš družinski sistem, kar nam daje novo življenjsko moč.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

info@sistemske.postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Kotizacija variira glede na tip udeležbe:

  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine brez postavitve na lastno temo. Sodelujete kot predstavnik v postavitvah drugih – 36,00 EUR
  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine s postavitvijo na osebno temo – 150,00 EUR (po dogovoru je možno plačilo na dva obroka do dneva izvedbe delavnice). Cena vključuje tudi: udeležbo na Uvodnem seminarju (ni nujno a je priporočljivo) in še eno udeležbo brez postavitve na eni od naslednjih celodnevnih delavnic.
  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine za tiste, ki ste imeli na mojih delavnicah že tri oz. več postavitev na lastno temo – prostovoljni prispevek za prostor.

Cene vključujejo DDV.

V kolikor se odločite za postavitev družine, se nariše družinsko drevo, ki je kot priprava na delavnico. Primer vam pošljemo po e-pošti potem, ko se prijavite.

Kotizacijo lahko poravnate vsaj dva dni pred izvedbo delavnice – nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

NE POSLUJEMO Z GOTOVINO.

Sobota, 15. junij 2019 od 9. - 19. ure

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje