Janja Rebolj

Nosilka za intervizijska srečanja za razvoj moderatorjev in koordinacijo mednarodnih dogodkov
KONTAKT: janja@sistemske-postavitve.com 

Janja Rebolj je muzealka, ki jemlje dedišino za navdih in vzpodbujanje ustvarjalnosti. Profesorica zgodovine in sociologije, v muzeju zaposlena od leta 1989 na različnih delovnih mestih – vedno jo zanima kaj novega. Od leta 1996 se intenzivno ukvarja z razvojem komunikacijskih in vodstvenih veščin v muzejskem svetu in zasebno. Znanje je pridobivala doma in po svetu. Je NLP coach, izobraževalka odraslih, moderatorka, možganom prijazna trenerka. Svoje delo v muzejskem svetu dopolnjuje s popoldanskim podjetjem REJ, ki ji omogoča, da svoje znanje širi in pridobiva tudi v poslovnem svetu (doma in mednarodno).

S sistemskimi postavitvami se je srečala leta 2009 prek Nataše Čebulj in se od takrat z njeno spodbudo in pomočjo srečala z vrsto postavljalcev, tako domačimi kot tujimi, vključno z Betom in Sophie Hellinger. Leta 2014 je pridobila Certifikat za poslovne postavitve prve generacije Inštituta za sistemske postavitve v Sloveniji (Nataša Čebulj), v sodelovanju z nizozemskim inštitutom Berta Hellingerja (Jan Jacob Stam).
Za družinske postavitve se je usposabljala pri Alemki in Maxu Dauskardtu.

Janja uporablja vsa pridobljena znanja celostno in klientom omogoča vpogled v razumevanje njihovih poslovnih in družinskih sistemov, izkušnje z izobraževanjem odraslih pa ji omogočajo, da jim potrebno znanje in informacije posreduje na zanimiv in razumljiv način.
Od leta 2016 je članica ISCA (International Systemic Constellations Association).