Ankaran – otvoritveni brezplačni sistemski pogovori: uvod v individualne postavitve (družinske in poslovne) – za razrešitev osebnih in poslovnih stisk

Vsebina

Vabimo vas v Ankaran na  otvoritvene brezplačne sistemske pogovore: uvod v individualne postavitve (družinske in poslovne) – za razrešitev osebnih in poslovnih stisk.  Sistemki pogovori so posvečeni otvoritvi novega prostora Inštituta za sistemske postavitve. Vabljeni, da praznujete z nami.

Pogovori bodo potekali v torek, 22. 02. 2022 od 13. do 14. ure. Število mest je omejeno. Točen naslov lokacije v Ankaranu vam sporočimo ob prijavi.

Vsebina:

Individualna postavitev je interaktiven proces, ki posameznikom omogoča uvid v najrazličnejše življenjske situacije. Popelje nas v stik z višjimi duhovnimi energijami, ki nas vodijo do biti naše duše in duše našega družinskega sistema. Tako si odpremo možnost, da odkrijemo svoje talente, sprejmemo svojo usodo in kreativni življenjski potencial ter odkrijemo orodja, kako lahko te potenciale v svojem življenju uresničimo.

Za individualne družinske postavitve se odločimo, ko želimo:

  • razrešiti svojo stisko in ponavljajoče se težave na področju partnerstva, starševstva, družine, zdravja, vedenjskih vzorcev, poklicne poti, financ,
  • spoznati svoj življenjski smisel in poslanstvo,
  • prebuditi svoje duhovne darove,
  • spoznati samega sebe, priti stik s seboj, s svojim resničnim jazom,
  • sprejeti okolje v katerem živimo in njegove vplive na naše življenje.

Pogovore vodi Nataša Čebulj s sodelavkami Inštituta za sistemske postavitve.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

V živo je omejitev na 6 udeležencev.

institut@sistemske-postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Pogovori so brezplačni.

Termin

Lokacija

V Ankaranu v živo je omejitev na 6 udeležencev