Naš tim

natasa_cebulj

Nataša Čebulj

ustanoviteljica Inštituta za sistemske postavitve

Nataša Čebulj je univ. dipl. pedagog andragog in prof. umet. zgodovine, s strokovnim izpitom na področju svetovalnega dela in izobraževanja, certificiran NLP-coach, certificirana mojstrica poslovne komunikacije, članica slovenskega društva za nevrolingvistično programiranje in licenčni moderator sistemskih postavitev Hellinger Sciencie. Pridobila je tudi mednarodni certifikat za kvalificiranega SDI (Strength Deployment Inventory) uporabnika.

S sistemskimi postavitvami se je srečala že leta 2002 in jih samostojno moderira od leta 2008, ko je prejela certifikat Hellinger Sciencie. V letu 2013 je prejela tudi certifikat Inštituta Berta Hellingerja na Nizozemskem za trenerja za moderatorje organizacijskih postavitev in certifikat Carole Castillo za moderatorko rekonstruktivnih postavitev, ki vodi Inštitut Berta Hellingerja v Venezueli.

Katja Greif

Katja Greif

odgovorna za sistemsko pedagogiko in koordinacijo dogodkov

Hči, sestra, žena in mama 4 otrok v svojem srcu verjame, da je življenje darilo – že samo po sebi. Če ga le zmoremo hvaležno živeti – takšnega, kot je – v skladu z zakoni narave – povezani z družinskim, družbenim sistemom, v stiku z univerzalnim poljem. Če ne, nič hudega – v vsakem primeru poskrbi za nas – s takimi in drugačnimi učenji, ki jih ima na zalogi.

Ima več kot 19 let delovnih izkušenj pri delu z otroki, najstniki, študenti, hendikepiranimi ter pri spoznavanju dinamik kadrov v javnih zavodih.

Damijana Žišt

urednica Sistemskih zavedanj

Damijana Žišt, doktorica znanosti, novinarka in sodelavka Inštituta za sistemske postavitve. Od začetka leta 2014 se izobražuje na področju družinskih in sistemskih postavitev po metodi Berta Hellingerja pri Nataši Čebulj. Novembra 2014 je zaključila intenzivni trening za moderatorje organizacijskih sistemskih postavitev pri Nataši Čebulj. Od začetka 2016 pa se pri Čebuljevi in Vedranu Kraljeti izobražuje za moderatorja družinskih postavitev. Je tudi urednica mesečnika Inštituta za sistemske postavitve Sistemska zavedanja. Udeležuje se tudi sistemskih postavitev tujih predavateljev doma in v tujini. Ima tudi nekaj izkušenj in znanj s področja coachingov.

Janja Rebolj

nosilka za intervizijska srečanja za razvoj moderatorjev in koordinacijo mednarodnih dogodkov

Janja Rebolj je muzealka, ki jemlje dedišino za navdih in vzpodbujanje ustvarjalnosti. Profesorica zgodovine in sociologije, v muzeju zaposlena od leta 1989 na različnih delovnih mestih – vedno jo zanima kaj novega. Od leta 1996 se intenzivno ukvarja z razvojem komunikacijskih in vodstvenih veščin v muzejskem svetu in zasebno. Znanje je pridobivala doma in po svetu. Je NLP coach, izobraževalka odraslih, moderatorka, možganom prijazna trenerka. Svoje delo v muzejskem svetu dopolnjuje s popoldanskim podjetjem REJ, ki ji omogoča, da svoje znanje širi in pridobiva tudi v poslovnem svetu (doma in mednarodno).

Foto_0143a

Mojca Justin

urednica Sistemskih zavedanj za organizacijske in poslovne sisteme in skrbnica poslovnih strank

KONTAKT:institut@sistemske-postavitve.com, mojca@sistemske-postavitve.com

Mojca Justin, podjetnica in sodelavka Inštituta za sistemske postavitve. Mati, žena,športnica in raziskovalka. Neumorna učenka, ki znanje sproti spreminja v prakso in vedno najde nekaj novega, da lahko obogati njeno delo. Ceni dolgčas, saj jo pripelje do novih spoznanj in zagona za naslednji projekt.

Od leta 2007 razvija svoje podjetje za trženjsko in svetovalno dejavnost, vodi projekte, podjetja in prodajne ekipe. Pred tem je delala v IT panogi, tako slovenskih kot mednarodnih podjetjih, kjer se je kalila na trženjskih in vodilnih funkcijah. S sistemskimi postavitvami se je srečala leta 2018, ko so jo presenetile, pretresle do temeljev in potegnile v raziskovanje in učenje, ki se ne konča. Hkrati se izobražuje na pordočju coachinga in tehnik samozdravljenja.