Mojca Justin

Urednica Sistemskih zavedanj za organizacijske in poslovne sisteme in skrbnica poslovnih strank.
KONTAKT:institut@sistemske-postavitve.com, mojca@sistemske-postavitve.com

Mojca Justin, podjetnica in sodelavka Inštituta za sistemske postavitve. Mati, žena, športnica in raziskovalka. Neumorna učenka, ki znanje sproti spreminja v prakso in vedno najde nekaj novega, da lahko obogati njeno delo. Ceni dolgčas, saj jo pripelje do novih spoznanj in zagona za naslednji projekt.

 

Od leta 2007 razvija svoje podjetje za trženjsko in svetovalno dejavnost, vodi projekte, podjetja in prodajne ekipe. Pred tem je delala v IT panogi, tako slovenskih kot mednarodnih podjetjih, kjer se je kalila na trženjskih in vodilnih funkcijah. S sistemskimi postavitvami se je srečala leta 2018, ko so jo presenetile, pretresle do temeljev in potegnile v raziskovanje in učenje, ki se ne konča. Hkrati se izobražuje na pordočju coachinga in tehnik samozdravljenja.

Diplomirala je na ljubljanski univerzi, Fakulteti za ekonomijo z delom Trajnostni turizem v Triglavskem narodnem parku in to v času, ko izraza »sustainable« še nismo znali dobro prevesti v naš jezik. Material za diplomsko delo je pridobila v TNP, pri turističnih agencijah in v angleškem narodnem parku Peak District. V času študija je delala kot stevardesa pri Adriji Airways in nabirala koristne izkušnje v računovodskem servisu.

Danes najrajši moderira sistemske poslovne postavitve in skrbi za trženje v moževem podjetju. Srečali jo boste tudi v vlogi poslovne trenerke, projektne vodje, svetovalke pri optimizaciji poslovnih procesov ali na morju s polnimi jadri. V Inštitutu za sistemske postavitve ureja Sistemska zavedanja za organizacijske in poslovne sisteme in skrbnica poslovnih strank.