Videi in televizija

Družinske postavitve

Kako ljubijo otroci?

Pogovor z Natašo Čebulj o(b) ogledu filma Ti me nosiš (2015).

Pogovor je vodila Maria Vučak, sedajšnja ravnateljica Vrtca Ptuj. V pogovoru Čebuljeva ob sporočilih filma predstavi osnovne naravne principe do katerih je pri svojem delu prišel Bert Hellinger, oče fenomenološke metode Postavitev družine. Ti principi so osnovno vodilo pri delu s to metodo, ki nam omogoča, da vzpostavimo trdno vez s svojimi predniki in tako pridemo v stik s svojimi viri ter z viri sistemov katerih del smo – tako v polnosti prevzamemo odgovornost za svoje življenje in kreativno prispevamo za dobro življenja širše družbe.

Spoznajmose.com:

Ob otvoritvi novih prostorov – Inštitut za sistemske postavitve v 362. oddaji Spoznajmose.com

Ob otvoritvi novih prostorov Inštituta za sistemske postavitve, smo udeležencem poklonili delavnico z naslovom Kdaj naš uspeh služi naši sreči? Direktorica inštituta, sodelavke in udeleženci so podelili svoje izkušnje s sistemskim delom. Prispevek je pripravila Angelina Premdehar.

Spoznajmose.com:

Inštitut za sistemske postavitve v 380. v oddaji Spoznajmose.com

Nataša Čebulj in Katja Greif – sodelavki Inštituta za sistemske postavitve na kratko predstavita kaj  je postavitev družine in kaj so organizacijske sistemske postavitve, kje in kako nas lahko podprejo v osebnem življenju in kako pri delu z otroki, mladostniki ali poslu, karieri, da bi služili v dobro skupnosti. Pogovor je vodila Angelina Premdehar.

Kosmika TV:

Jutro s Kosmiko – Nataša Čebulj – Postavitev družine (29 min. 19 s.)

Nataša Čebulj je predstavila, kaj  je postavitev družine, od kje izvira, kako izgleda v praksi in  kako lažje živimo srečno, če ne nalagamo svojih obveznosti otrokom, ampak se obrnemo h koreninam. Tudi posel tako lažje in boljše gre. Pogovor je vodila Mojca Krajnc v oddaji Jutro s Kosmiko.

RTV Slovenija:

RADIJSKI RAZGLEDI – Nataša Čebulj (34 min. 57 s.)
Kako ozavestiti svoje korenine, kako se ustvarjalno soočiti s svojo lastno govorico preteklega in jo ljubeče sprejeti, kako narediti red v svojem življenju, urediti prioritete, kako se osredotočiti na uresničevanje najpomembnejših ciljev, kako radostno živeti in imeti odprto srce za soljudi.

Sistemske postavitve

Spoznajmose.com:

Sistemske postavitve in Nataša Čebulj v 306. oddaji (13 min. 26 s.)

Nataša Čebulj  je predstavila poslovne in družinske postavitve kot  metodo, ki pokaže dogajanje sedaj in prvi  potencialni korak naprej. O svojih izkušnjah s poslovnimi in družinskimi postavitvami je spregovorila tudi Anita Hrast.  Intervju je bil objavljen 6. 4. 2016,  vodila ga je Angelina Premdehar.

Klepet ob kavi:

Misteriji – Taja Veroti, Nataša Čebulj (16 min. 50 s.)

Ob predstavitvi februarske številke Misteriji 2015, kjer je bil objavljen članek o Organizacijskih postavitveh se je TV pogovorni oddaji Ob kavi voditeljica Jasmina Kandorferz pogovarjala s Tajo Vetrovec o novostih v reviji Misteriji, z Natašo Čebulj pa Organizacijskih sistemskih postavitvah.

Studio 12:

Organizacijske sistemske postavitve – Nataša Čebulj (38 min. 50 s.)
Čas, v katerem živimo, zahteva hitre in uporabne rešitve. Ena od metod, ki je lahko pot do rešitve, so tudi Organizacijske sistemske postavitve. Postavitve družine so že uveljavljena metoda reševanja družinskih izzivov. Organizacijske sistemske postavitve pa so namenjene izzivom, s katerimi se srečujejo podjetja.