Integrativne postavitve

Integrativne postavitve temeljijo na principih različnih terapij, ki jih z udeleženci integriramo preko različnih načinov dela, pogosto umetnostne terapije.

Namen integrativnih postavitev je, da pogosto prek umetnostnega medija (telo, ples, glasba, igra, risanje, lutke …) omogočimo pogoj, da so mišljenje, telo in umetnostni izraz v interakciji ter da umetniško izražanje, izdelek izraža vidike osebnosti, razvojne proces posameznika, načine vzpostavljanja odnosov z drugimi … Aktivna participacija omogoča osvobajanje telesa in duha ter odkrivanje ustvarjalnih sposobnosti posameznika in uporaba ter ozaveščanje pri socialnem zdravljenju.

Bazi – astrološke energetske postavitve

BaZi energetska postavitev se postavi na podlagi Bazi energetskega profila osebe. Na delavnici postavimo predstavnike za elemente, ki predstavljajo vse potenciale vašega življenja. Z BaZi energetsko postavitvijo se vzpostavi pretok med posameznikom in vsemi potenciali njegovega življenja.

Pogoj za izvedbo Bazi energetske postavitve je priprava Bazi karte, za katero potrebujemo datum rojstva (leto, mesec, dan in uro) osebe.

Na delavnici z metodo sistemskih postavitev sprostimo blokirane potenciale posameznika. Cilj sistemskih postavitev je prepoznavanje globokih sistemskih signalov, ki vplivajo na vse naše odnose v življenju. Z njimi dobimo uvid v naše težave in s tem lahko povrnemo harmonijo v svoje življenje.

Sistemska postavitev pokaže energijske sile, ki vplivajo na vas osebno. Te sile se lahko uskladi na načine, ki vas razrešijo zapletenosti. Z uporabo fenomenološke perspektive je postopek enostaven, kar omogoča, da se premaknete naprej z jasnim razumevanjem tako, da vaša težava ni več nepremična. Rešitev v sistemski postavitvi deluje tako, da se celoten sistem sprosti in ponovno dobi svojo moč in vitalnost.

BaZi energetska postavitev je ponovna povezava z vsemi življenjskimi viri, talenti in priložnostmi. Na podlagi strukture, dinamike in energije elementov v postavitvi najprej dobimo uvid, kje ni moči in kaj je treba narediti, da se moč pridobi.

Vadba za krepitev ženskosti

Vadba za krepitev ženskosti poteka po metodi sistemskih postavitev in tao metafiziki.

Namen vadbe je nežno umirjeno gibanje in iskanje, razvijanje ter spodbujanje lastne spolne energije z namenom krepiti zdravje in spolno vitalnost ženske. To nam omogoča pravo dihanje, ki je globoko, nežno in usklajeno s telesom.

Vadba zajema energetske, meditativne in fizične vaje, ki omogočajo vračanje krvi v ženske spolne organe. Zdravi organi (spolni) nam omogočajo obnovo življenjske energije (QI), ki je pogoj za dolgoročno zdravje. Pretok življenjske energije teče skozi ključne merediane, spolne organe in akupresurne točke.

Vadbe se lahko udeležijo ženske in dekleta, ki si želijo:
  • okrepiti svoje zdravje,
  • povrniti vitalnost in zdravje spolnih organov,
  • preprečiti ali pozdraviti neredne, boleče menstruacije ali druge težave s spolnimi organi,
  • pripraviti svoje telo za rojstvo otroka,
  • umiriti svoje telo v času menopavze,
  • povečati in ohranjati potrebo po zdravi senzibilni spolnosti.
Oprema:
  • udobna oblačila,
  • mehke copate ali tople nogavice,
  • armafleks oz. podloga za gibanje na tleh.