O Inštitutu

Zavod INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE je bil ustanovljen, 4. 2. 2014. Ukvarja se s sistemskimi, avtentičnimi in metafizičnimi pristopi za celostni razvoj in zdravo življenje posameznikov, organizacij in družbe.

Glavni poudarek je na razvoju sistemsko fenomenološke metode “sistemska postavitev”, s katero preko izobraževanja in informiranja posameznikov, družin, staršev, strokovnjakov, organizacij, skupnostih in družbe omogoči, da preko sistemskega uvida najdejo najustreznejšo pot za boljše, zdravo, srečnejše in uspešnejše življenje.

POLITIKA UPRAVLJANJA Z OSEBNIMI PODATKI INŠTITUTA ZA SISTEMSKE POSTAVITVE

V skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov General data protection regulation – GDPR, ki začne veljati s 25. 5. 2018 in  namenjena zaščiti zasebnosti in zavezuje vsa podjetja ter javne ustanove, ki uporabljajo osebne podatke državljanov Evropske unije, zahteva da od vseh posameznikov, katerih osebne podatke uporabljajo, za to pridobijo nedvoumno privolitev.

Inštitut za sistemske postavitve v naši bazi hrani vaše osebne podatke:

  • e-naslov,
  • ime in priimek

Vaše podatke uporabljamo izključno za obveščanje:

  • o naših storitvah in novostih (domači in mednarodni dogodki, projekti Inštituta za sistemske postavitve),
  • in pošiljanje mesečnika Sistemska zavedanja, kjer vam predstavljamo metodo ter izkušnje naših uporabnikov in strokovnjakov s področja sistemskih postavitev.

V primeru koriščenja naših plačljivih storitev, uporabimo vaše podatke:

  • da vam izdamo ter pošljemo račun za opravljene storitve.
V kolikor želite prejemati obvestila o dogodkih in aktivnostih Inštituta za sistemske postavitve s prijavo na naš dogodek in s prijavo na prejemanje novic,  dovoljujete uporabo svojega e – naslova za zgoraj navedene namene.

Vaše podatke bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo.

Kadarkoli lahko zahtevate:

  • odjavo od prejemanja napovednika delavnic ter mesečnika Sistemska zavedanja s posredovanjem pisne zahteve (»ODJAVA«)  pošljete na naslov institut@sistemske-postavitve.com . Po odjavi bomo vaše podatke trajno izbrisali.
  • popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve pošljete na naslov institut@sistemske-postavitve.com . Vaše podatke bomo ustrezno ažurirali.

INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE

ŽAUCERJEVA ULICA 20, 1000 LJUBLJANA
LOKACIJA IZVAJANJA DELAVNIC: v Ljubljani, Mariboru in drugih lokacijah po Sloveniji in v tujini
MATIČNA ŠTEVILKA: 6553168000
DAVČNA ŠTEVILKA: SI 19696922

TR.: SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.;

KONTAKTI:

E-pošta:
institut@sistemske-postavitve.com
sistemske.postavitve@gmail.com

GSM: +386(0) 41 975 008, + 386 (0) 70 657 484