Bazi – astrološke energetske postavitve

Vsebina

Kaj je BaZi energetska postavitev in kako deluje?

BaZi energetska postavitev se postavi na podlagi Bazi energetskega profila osebe. Na delavnici postavimo predstavnike za elemente, ki predstavljajo vse potenciale vašega življenja. Z BaZi energetsko postavitvijo se vzpostavi pretok med posameznikom in vsemi potenciali njegovega življenja.

Pogoj za izvedbo Bazi energetske postavitve je priprava Bazi karte, za katero potrebujemo datum rojstva (leto, mesec, dan in uro) osebe.

Na delavnici z metodo sistemskih postavitev sprostimo blokirane potenciale posameznika. Cilj sistemskih postavitev je prepoznavanje globokih sistemskih signalov, ki vplivajo na vse naše odnose v življenju. Z njimi dobimo uvid v naše težave in s tem lahko povrnemo harmonijo v svoje življenje.

Sistemska postavitev pokaže energijske sile, ki vplivajo na vas osebno. Te sile se lahko uskladi na načine, ki vas razrešijo zapletenosti. Z uporabo fenomenološke perspektive je postopek enostaven, kar omogoča, da se premaknete naprej z jasnim razumevanjem tako, da vaša težava ni več nepremična. Rešitev v sistemski postavitvi deluje tako, da se celoten sistem sprosti in ponovno dobi svojo moč in vitalnost.

BaZi energetska postavitev je ponovna povezava z vsemi življenjskimi viri, talenti in priložnostmi. Na podlagi strukture, dinamike in energije elementov v postavitvi najprej dobimo uvid, kje ni moči in kaj je treba narediti, da se moč pridobi.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte:

institut@sistemske-postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

159,00 EUR

Cena vključuje DDV.

Kotizacijo lahko poravnate tako, da  znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

Sobota, 9.2.2019 od 16. - 22. ure

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje