POLETNI ODDIH NA OTOKU IŽ – DELAVNICA ENERGETSKA SISTEMSKA POSTAVITEV 5 dni 5 ELEMENTOV Z NATAŠO ČEBULJ

Vsebina

DELAVNICA ENERGETSKA SISTEMSKA POSTAVITEV 5 dni 5 ELEMENTOV Z NATAŠO ČEBULJ

– Hotel Korinjak, Veli Iž, Otok Iž Hrvaška, 5 dni v tednu od 17. do 24. 6. 2023

Delavnica od 18. do 22. 6. 2023 –  (v soboto, 17. 6. ob 20. uri je predstavitveni večer, od nedelje, 18. 6. do četrtka, 22. 6. 2023, od 9.00 do 12.30 ure poteka delavnica, 23. 6. ob 20. uri je zaključni večer, 24. 6. 2023 odhod). 

 

Se včasih sprašujete ali ste princ v žabi ali obratno? Vas že celo življenje učijo letati kot da ste labod, vi pa ste polni bušk, saj ste morda krokodil? Potem ste se prijavili na pravo delavnico.

 

ENERGETSKA POSTAVITEV 5 ELEMENTOV se postavi na podlagi Bazi energetskega profila osebe, ki izhaja iz prvin kitajske metafizike in fenomenološkega pristopa sistemskih postavitev.

Na delavnici bomo spoznali pet elementarnih faz energetske transformacije 5 elementov, ki izhajajo iz osnovnih tipov energije je ponazorjenih z lesom, ognjem, zemljo, kovino in vodo. Manifestirajo odnos med vsemi univerzalnimi energijami. Prežemajo pod-energije in imajo svojo lastno glavno funkcijo. Vsaka faza transformacije ima pozitivno in negativno stran, Yin in Yang in znotraj vsake faze je shranjenih pet faz. Delujejo v popolnem redu in utelešajo harmonijo. Ko se naravni red zmoti, nastopi disharmonija.

Na delavnici z metodo sistemskih postavitev sprostimo blokirane potenciale posameznika. Cilj sistemskih postavitev je prepoznavanje globokih sistemskih signalov, ki vplivajo na vse naše odnose v življenju. Z njimi dobimo uvid v naše težave in s tem lahko povrnemo harmonijo v svoje življenje.

Sistemska postavitev pokaže energijske sile, ki vplivajo na vas osebno. Te sile se lahko uskladi na načine, ki vas razrešijo zapletenosti. Z uporabo fenomenološke perspektive je postopek enostaven, kar omogoča, da se premaknete naprej z jasnim razumevanjem tako, da vaša težava ni več nepremična. Rešitev v sistemski postavitvi deluje tako, da se celoten sistem sprosti in ponovno dobi svojo moč in vitalnost. Na delavnici postavimo predstavnike za elemente, ki predstavljajo vse potenciale vašega življenja. Z BaZi energetsko postavitvijo se vzpostavi pretok med posameznikom in vsemi potenciali njegovega življenja.

Pogoj za izvedbo Bazi energetske postavitve je izpis Bazi profila, za katero potrebujemo datum rojstva (leto, mesec, dan in uro) osebe.

Energetska postavitev  5 elementov je ponovna povezava z vsemi življenjskimi viri, talenti in priložnostmi. Na podlagi strukture, dinamike in energije elementov v postavitvi najprej dobimo uvid, kje ni moči in kaj je treba narediti, da se moč pridobi.

 

KDAJ?     

Delavnica od 18. do 22. 6. 2023 –  (v soboto, 17. 6. ob 20. uri je predstavitveni večer, od nedelje, 18. 6. do četrtka, 22. 6. 2023, od 9.00 do 12.30 ure poteka delavnica, 23. 6. ob 20. uri je zaključni večer, 24. 6. 2023 odhod). 

KJE?     

Hotel Korinjak, Veli Iž , http://korinjak.com/cenik-slo/

  

KDO DELAVNICO VODI?

Nataša Čebulj je na osebnem področju hči, sestra, mama, partnerka, babica in prijateljica. Po izobrazbi je univ. dipl. soc. pedagog, andragog in prof. umet. zgodovine, s strokovnim izpitom na področju svetovalnega dela, izobraževanja in socialnega varstva. Je certificiran NLP-coach, članica slovenskega društva moderatorjev in licenčni moderatorin trener sistemskih postavitev Hellinger Sciencie. S sistemskimi postavitvami se je srečala že leta 2002 in jih samostojno moderira od leta 2008, ko je prejela certifikat Hellinger Sciencie. V letu 2013 je prejela tudi certifikat Inštituta Berta Hellingerja na Nizozemskem za trenerja za moderatorje organizacijskih postavitev in certifikat Carole Castillo iz Venezuele  za moderatorko šamanskih rekonstruktivnih postavitev. Leta 2014 je ustanovila prvi Inštitut za sistemske postavitve v Sloveniji, ki je tudi edini, ki usposablja moderatorje za organizacijske in družinske postavitve po metodi Berta Hellingerja v Sloveniji, do sedaj je usposobila že več, kot 35 moderatorjev. Od leta 2014 je članica ISCA (International Systemic Constellations Association). Ima že več kot 30 let delovnih izkušenj in od tega 20 let na področju sistemskih postavitev. S kitajsko metafiziko se je srečala leta 2008, od takrat se redno izpopolnjuje in posreduje znanje naprej. Leta 2019 je zaključila Šolo geomantije. Svoje znanje in izkušnje je pridobila pri domačih in mednarodnih strokovnjakih, kot so Bert Hellinger, Maria Sophie Hellinger, Jan Jakob Stam, Vedran Kraljeta, Carola Castillo, Stephan Hausner, Sarah Peyton, Franz Ruppert, Christine Blumenstein- Essen, Marko Pogačnik, Joey Yap, Dušan Donko, Dan Brule, Dirk Oellibrandt in ostali. Je specializantka umetnostne terapije na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in izvaja delavnice umetnostne terapije z otroki in mladino s posebnimi potrebami.

Več: https://sistemske-postavitve.com/ekipa/natasa-cebulj/

 

KDO SE JE LAHKO UDELEŽI?

– delavnice se lahko udeležijo vsi, ki so polnoletni in želijo delati na sebi. Lahko tudi najstniki, če so v spremstvu staršev.

JEZIK: slovensko in hrvaško

KOTIZACIJA DELAVNICE:

  • 130,00 EUR
  • Cena vključuje petdnevno udeležbo od 9.30 do 12.30 ure na delavnicah postavitve 5 elementov.
  • Plačate lahko v hotelu z gotovino ali na naš TR.

DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVA do 15. 6. 2023:

 

 NASTANITEV:

  • Cenik: https://korinjak.com/cjenik12/ – za rezervacije do 31.3. 2023 je 10% popusta.

 

PREVOZ NA OTOK IŽ:

Za organizacijo prevozov se lahko pridužite Facebook skupini, kjer napišite ali potrebujete prevoz ali ga nudite in se organizirate sami.

Povezava v Facebook skupino za organizacijo prevozov

Prijava

Prijavite se preko spletnega obrazca na naši strani:

Prijava, informacije in vprašanja do 15. junija 2023.

Po prijavi na e-mail prejmete podrobnejši prijavni obrazec, izjavo in program.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate:

sistemske.postavitve@gmail.com, 00 386 41 975 008

 

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

KOTIZACIJA DELAVNICE:

  • 130,00 EUR
  • Cena vključuje petdnevno udeležbo od 9.30 do 12.30 ure na delavnicah postavitve 5 elementov.
  • Plačate lahko v hotelu z gotovino ali na naš TR.

od 17. do 24. junija 2022 – v soboto, 17. 6. ob 20. uri je predstavitveni večer, od nedelje, 18. 6. do četrtka, 22. 6. 2023, od 9.00 do 12.30 ure poteka delavnica, 23. 6. ob 20. uri je zaključni večer, 24. 6. 2023 odhod

Lokacija

Hotel Korinjak, Veli Iž, Otok Iž Hrvaška