Postavitev družine – odnos med moškim in žensko – staršema otrok v razvezanih družinah, v družinah z mnogo konflikti – zdravje, sreča in uspeh vseh

Vsebina

V uvodnem delu delavnice bomo prisluhnili spodnjim vprašanjem. Vaša postavitev pa je lahko tudi na povsem drugo temo.

“Od kod” vzamem moč za podporo svojim otrokom kot mama ali oče, ko je najin partnerski odnos v krizi ali se je celo zaključil?

Kaj je tisto, kar me naredi dovolj ljubečega/o, močnega/o, odločnega/o, da najdemo pot, kjer gre vsem dobro?

Ko smo v partnerskem odnosu ranjeni ali se počutimo nemočne za spremembo na bolje in smo v tej “zgodbi” ranili tudi sami, se nam zdijo mnoge spremembe na bolje skoraj nemogoče. Ali pa obratno – želja in vera v to, da je lahko bolje je tako močna, da v vseh prizadevanjih za bolje, velikokrat sploh ne vidimo druge strani – drugega partnerja… Kaj šele otrok. A otroci nam zmeraj (na nezavednem) z vedenjem, boleznimi,… kažejo kam je potrebno pogledati, da bi Ljubezen lahko tekla. Čeprav smo morda prepričani, da je naše prizadevanje najboljše – tako zares čutimo, je mnogokrat rešitev iz mnogovrstnih konfliktov drugje, kot nam kaže razum.

Nekje je gotovo še neka druga ovira, ki jo je dobro ozreti, da spremenimo način delovanja, ki ne nosi napredka v odnosu ali pa nam jemlje toliko energije, da vedno znova ponavljamo stvari, ki ne delujejo.

Postavitev družine je metoda za vse, ki ste odločeni pogledati “to” oviro – z drugega, širšega zornega kota, prevzeti svojo odgovornost in ste odločeni za spremembo v sebi, ki vam omogoči, da ste v stiku s svojimi viri moči. Od tukaj lahko izboljšujete odnose.

Metoda vas podpre pri razreševanju odnosa s samim seboj (fizično zdravje, čustveno ravnovesje, vedenjski vzorci…), odnosa s starši, z otroki, s partnerjem ter pri razreševanju odnosov v širšem okolju.  Je metoda, ki temelji na dejstvu, da smo zdravi, v dobrih odnosih in uspešni šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Več

Delavnico vodi Katja Greif.

Za vse tiste, ki želijo metodo spoznati (še niste imeli postavitve družine na lastno temo) se priporoča, da se udeležite uvodnega seminarja Postavitev družine, ki ga vodita sodelavki moderatorki družinskih postavitev Damijana Žišt in Katja Greif v Ljubljani in Mariboru. Termine uvodnih seminarjev najdete med dogodki. V kolikor se po Uvodnem seminarju udeležite delavnice kjer imate postavitev na lastno temo se plačilo uvodnega seminarja odšteje od končne cene za delavnico.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

institut@sistemske-postavitve.com
070 734 835, 041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Cena za delavnico Postavitev družine brez postavitve (sodelujete kot predstavnik/ca v postavitvah drugih) – 54,00 EUR.

Cena za  delavnico Postavitev družine s postavitvijo na lastno temo znaša 183,00 EUR in zajema:

  • udeležbo na Uvodnem seminarju postavitev družine (po želji),
  • udeležba na delavnici Postavitev družine s postavitvijo na lastno temo,
  • udeležba na eni od naslednjih  delavnic Postavitev družine – kot predstavnik/ca v postavitvah drugih (termin izberete sami).

V kolikor se odločite za postavitev družine, se nariše družinsko drevo, ki je kot priprava na delavnico. Primer vam pošljemo po e-pošti potem, ko se prijavite. Cene vključujejo DDV.

Kotizacijo nakažete na naš TRR vsaj dva dni pred delavnico:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

sobota, 28. september 2019 od 9.00 - 15.00

Lokacija

Maribor, Razlagova ulica 16, Zveza prijateljev mladine