Postavitev družine: bolezni in odvisnosti – kako jih ozdraviti

Vsebina

Postavitev družine v polju duha razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Metoda Postavitev družine je posebna energetska sistemska metoda, ki temelji na dejstvu, da je uspešna šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim energetskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini in razrešitvi družinske karme. Na fenomenološki energetski način nam pomaga, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Dobimo uvid v naš družinski sistem, kar nam daje novo življenjsko moč.

Seminar je namenjen tistim, ki želijo spoznati fenomenološko metodo in se prepričati, če je način dela primeren zanj. Na seminarju predstavimo metodo in naredimo primer ali dva s postavitvijo. Lahko se zgodi, da dobite priložnost, da se reši tudi vaš primer.

Seminar vodijo diplomanti za moderatorje družinskih postavitev pod mentorstvom Nataše Čebulj.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

info@sistemske.postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Kotizacija variira glede na tip udeležbe:

  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine brez postavitve na lastno temo. Sodelujete kot predstavnik v postavitvah drugih – 36,00 EUR
  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine s postavitvijo na osebno temo – 150,00 EUR (po dogovoru je možno plačilo na dva obroka do dneva izvedbe delavnice). Cena vključuje tudi: udeležbo na Uvodnem seminarju (ni nujno a je priporočljivo) in še eno udeležbo brez postavitve na eni od naslednjih celodnevnih delavnic.
  • Udeležba na celodnevni delavnici Postavitev družine za tiste, ki ste imeli na mojih delavnicah že tri oz. več postavitev na lastno temo – prostovoljni prispevek za prostor

Cene vključujejo DDV.

V kolikor se odločite za postavitev družine, se nariše družinsko drevo, ki je kot priprava na delavnico. Primer vam pošljemo po e-pošti potem, ko se prijavite.

Kotizacijo lahko poravnate vsaj dva dni pred izvedbo delavnice – nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

NE POSLUJEMO Z GOTOVINO.

Termin

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje