Tematska delavnica Zakaj do partnerstva ne pride ali ne uspe?

Vsebina

Vsak od nas si želi dobro partnerstvo, a nam včasih ne uspe. Pogosto iščemo vzroke za neuspeh, pa jih ne najdemo. Verjetno ste se kdaj vprašali, zakaj mi v partnerstvu ne gre? Ste morda kdaj pomislili, da se lahko vzrok za vaše neuspešno partnerstvo skriva v vašem družinskem sistemu?

Vabimo vas na delavnico, kjer boste z metodo družinske postavitve po Bertu Hellingerju spoznali, kaj je pomembno za srečno partnerstvo. In kako lahko nanj vplivajo določeni dogodki v našem družinskem sistemu, ki so se lahko zgodili veliko generacij nazaj. V uvodnem teoretičnem delu boste spoznali metodo Postavitev družine in izvedeli o očetu te metode, Bertu Hellingerju. V drugem delu pa boste praktični spoznali, kako metoda deluje in kako vam lahko pomaga pri izboljšanju vašega življenja. Postavitev družine je posebna energetska sistemska metoda, ki temelji na dejstvu, da smo uspešni šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim sistemom. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini in razrešitvi družinske karme. Pomaga nam, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi.

Metoda Postavitev družine je posebna energetska sistemska metoda, ki temelji na dejstvu, da smo uspešni šele takrat, ko smo v slogi in soglasju s svojim družinskim energetskim sistemom. ​Zasnovana je na fenomenološkem pristopu, ki ga je razvil Bert Hellinger s svojim dolgoletnim delom in je razširjena po svetu v več kot 40 državah. Namenjena je iskanju rešitev povezanih s težavami v družini. Pomaga nam, da pridemo v stik z ljubeznijo, ki nas resnično zdravi. S tem drugače sprejemamo sebe in naše družinske člane. Postavitev družine razrešuje odnos s samim seboj (zdravje), odnos s starši, z otroki, s partnerjem, odnos z vsemi, ki pripadajo družini. Namenjena je iskanju rešitev, ki so povezane s težavami v družini in razrešitvi družinske karme.

Delavnico vodi Damijana Žišt.

  • cena delavnice je – 54 EUR,

Cena vključuje DDV.

Kotizacijo lahko poravnate na delavnici ali znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

 

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

institut@sistemske-postavitve.com
070 657 484, 041 741 503

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

  • cena delavnice je – 54 EUR,

Cena vključuje DDV.

Kotizacijo lahko poravnate na delavnici ali znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

sreda, 6. november 2019 od 16. do 19. ure

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje