Ankaran – otvoritvena brezplačna delavnica sistemsko odločanje Kdaj naš uspeh lahko služi sreči in kdaj onesreči nas in druge?

Vsebina

Vabimo vas v Ankaran na  brezplačn0 delavnico sistemskega odločanja Kdaj naš uspeh lahko služi sreči in kdaj onesreči nas in druge? Dogodek je posvečen otvoritvi novega prostora Inštituta za sistemske postavitve. Vabljeni, da praznujete z nami. Za vas smo pripravili dveurno delavnico.

Kako naš uspeh lahko služi sreči in kdaj onesreči nas in druge?

Dogodek bo potekal v torek, 22. 02. 2022 od 17. do 19. ure. Točen naslov lokacije v Ankaranu vam sporočimo ob prijavi.

Vsebina:

Pogosto sem nam zgodi, da dosežemo uspeh in potem začutimo praznino, še posebej, če smo za ta uspeh prikrajšali neke del sebe in čas za druge. Kaj je sistemsko odločanje, kdaj, kako ga uporabiti in kaj so prednosti sistemskega pogleda pri prepoznavanju  specifičnih poslovnih in osebnih situacijah, pri uvajanju sprememb v osebnem življenju, poslovnem v organizacijah in podjetjih, pri predajah in zaključevanju poslov, projektov, menjavi delovnih mest ali uvajanju novih, pri uvajanju novih produktov na trg, … ?

Odgovor na to in mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na delavnici, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično situacijo za uspešno življenje.

Delavnico vodi Nataša Čebulj s sodelavkami Inštituta za sistemske postavitve.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

V živo je omejitev na 10 udeležencev.

institut@sistemske-postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Dogodek je brezplačen.

torek, 22. 02. 2022 od 17.00 do 19.00

Lokacija

V Ankaranu v živo in hkrati preko zooma točno lokacijo sporočimo ob prijavi - v živo je omejitev na 10 udeležencev