Sistemsko določanje in doseganje ciljev z organizacijskimi postavitvami

Vsebina

Kaj je sistemsko določanje in doseganje ciljev?

Velikokrat se nam zgodi, da začnemo izvajati nove cilje, projekte, naloge in se zatika. Rekli bi, da gre bolj robato, manj gladko in pri delu izgubljamo energijo ter sebe in druge spravljamo v stres. Zdi se nam, kot da nas nekaj nevidnega ustavlja, kljub skrbnim načrtom.
Strokovnjaki za organizacijske sistemske postavitve so ugotovili, da se to pogosto zgodi, ker “nekaj” ni zaključeno oz. so v sistemu skrite dinamike, ki preprečujejo realizacijo zastavljenega, dokler le teh ne pogledamo.
Na delavnici lahko zaznate, kaj je tisto, kar je potrebno pogledati, da bi novo lahko steklo in bodo novi projekti, cilji uspešni.

Odgovor na to in mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na delavnici z Natašo Čebulj, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično poslovno tematiko, vprašanje, problem ter kako ukrepati, da ohranimo vitalnost organizacije oz. podjetja, da udejanja svoje poslanstvo in dosega zdrave cilje.

Lahko boste delali tudi na lastnem primeru: Kako to, da dolečen cilj ne uspemo doseči, čeprav imamo vse pogoje? Kaj moramo vse upoštevati v organizacijskem sistem, da naši cilji ospejo in kje imamo podporo? katere cilje je potrebno zaključiti in realizirati in od katerih se je bolje poslovit, da ne škodimo sebi in drugim.

Delavnica je namenjena:

direktorjem, vodjem, strokovnjakom, posamznikom, ki imajo vpliv v organizciji ter želijo doseči svoje cilje ter vsem tistim, ki želite spoznati organizacijske postavitve..

Več podrobnosti o metodi Organizacijskih sistemskih postavitev si lahko preberete TUKAJ.

Kotizacija: 222,00 EUR + DDV

Cena vključuje udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih, gradivo in kosilo na delavnici. Cena ne vključuje DDV.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

info@sistemske.postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Cena: 222,00 EUR + DDV

Cena vključuje:

udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih, gradivo in kosilo na delavnici. Cena ne vključuje DDV.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

Kotizacijo poravnate vsaj 2 dni pred dogodkom na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

Po prejetem potrdilu vam pošljemo račun.

petek, 24. januar 2020 od 8.30 - 14.30

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje