Sprejemanje odločitev v organizaciji z metodo sistemska organizacijska postavitev

Vsebina

Kaj je sistemsko odločanje, kdaj, kako ga uporabiti in kaj so prednosti sistemskega pogleda?

Ste v situaciji, ko se morate odločiti o poslovnih spremembah, projektih, poslovnih korakih, lastni karieri?
Kako, kljub rizičnim odločitvam ohranimo zdrav uspeh organizacije in zaposlenih?

Velikokrat se nam zgodi nepredvidena sprememba, ko začnemo izvajati nove cilje, projekte, naloge – kot, da se zatika  – kljub skrbnemu načrtovanju in analizam imamo občutek, kot, da nas nekaj nepojasnjenega “drži nazaj”, da se težko odločamo kako naprej. 

Strokovnjaki za organizacijske postavitve so ugotovili, da so mnogokrat v ozadju skrite dinamike, ki onemogočajo tok uspeha in naše učinkovito odločanje in le-te postanejo vidne, ko na aktualno situacijo pogledamo s sistemskega zornega kota – z organizacijsko postavitvijo. Tako dobimo ključne korake v včasih navidez povsem “meglenih” primerih, kako iti naprej.

Se vam je ob branju zgornjih vrstic porodilo vprašanje?
Za vse informacije smo vam na voljo.

Odgovor na to in mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na delavnici, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično poslovno tematiko, vprašanje, problem ter kako sprejemati odločitve, da ohranjamo vitalnost organizacije oz. podjetja, da dosega poslovno uspešnost ter udejanja svoje poslanstvo. Lahko boste delali tudi na lastnem primeru: spremembi delovnih mest, večji produktivnosti, večji prodaji, boljšimi odnosi s partnerji ipd.

Na delavnici s primeri bomo spoznali tri ključne naravne rede in njihovo prioriteto, ki služi vitalnosti podjetja. Sledenje tem zakonitostim podjetjem omogoči prepoznavanje ključnih točk za zadovoljstvo in uspeh vseh deležnikov. Pomagali vam bomo odkriti skrite dinamike sistema, ki preprečujejo, da bi se uspešno odločili. Prepoznali bomo ključne dejavnike in korake pri odločanju glede konkretnega projekta, posla, transformaciji delovnega procesa, oziroma lastne kariere.

Delavnica je namenjena direktorjem, vodjem, strokovnjakom, ki imajo vpliv v podjetju ter vsem tistim, ki želite metodo spoznati. Delavnico vodi Nataša Čebulj in asistira Mojca Justin.

Več podrobnosti o metodi Organizacijskih sistemskih postavitev si lahko preberete TUKAJ.

Kotizacija: 222,00 EUR + DDV

Cena vključuje udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih, gradivo in kosilo na delavnici. Cena ne vključuje DDV.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

Prijava

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

info@sistemske.postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

222,00 EUR + DDV

Cena vključuje udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih, gradivo in malico na delavnici. Cena ne vključuje DDV.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

V kolikor se udeležite Mednarodnega treninga za sistemski pogled delovanje in  vodenje organizacij (Več o programu)    o je za vas cene le 60,00 EUR + DDV.

Kotizacijo lahko poravnate na delavnici ali znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 19696922

četrtek, 13. februar 2020 od 8.30 - 13.00

Lokacija

Ljubljana, Mencingerjeva ulica 7, Inštitut za sistemske postavitve, 1. nadstropje