Uporaba metode sistemske postavitve za sprejemanje uspešnih odločitev v organizacijah

Vsebina

Sprejemanje odločitev v organizacijah je eden težjih delov posla. Pomembno je, da je naša odločitev prava in vodi k uspehu. Vendar se zgodi, da ne vemo kako.

Ljudje si običajno predstavljamo, da imajo tisti, ki znotraj organizacije sprejemajo določene odločitve veliko moč in srečo. Resnica je, da imajo določeno moč, a se hkrati ne zavedamo, da je sprejemanje odločitev običajno ena izmed težjih nalog v podjetjih. Skratka tem ljudem sreče sigurno ni zavidati.
Take odločitve največkrat vplivajo na več deležnikov v podjetjih in zato je potrebno stvar dobro pregledati iz vseh zornih kotov, predvsem pa iz pravega zornega kota. Poleg tega pa te odločitve lahko zelo močno vplivajo na celotno poslovanje podjetja. Z pravo izbiro lahko pripeljemo podjetje do uspešnosti, z napačno pa ga lahko vodimo tudi v neuspeh. Še večji problem pa je, če ne vemo kako bi se odločili.

Strokovnjaki za organizacijske postavitve so ugotovili, da so mnogokrat v ozadju skrite dinamike, ki onemogočajo tok uspeha in naše učinkovito odločanje in le-te postanejo vidne, ko na aktualno situacijo pogledamo s sistemskega zornega kota – z organizacijsko postavitvijo. Tako dobimo ključne korake v včasih navidez povsem “meglenih” primerih, kako iti naprej.

Kaj je sistemsko odločanje, kdaj, kako ga uporabiti in kaj so prednosti sistemskega pogleda?

Odgovor na to in mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na delavnici, kjer boste praktično spoznali metodo sistemskih postavitev in dobili vpogled v to, kako celostno pogledati na specifično poslovno tematiko, vprašanje, problem ter kako sprejemati odločitve, da ohranjamo vitalnost organizacije oz. podjetja, da dosega poslovno uspešnost ter udejanja svoje poslanstvo. Lahko boste delali tudi na lastnem primeru: spremembi delovnih mest, večji produktivnosti, večji prodaji, boljšimi odnosi s partnerji ipd.

Na delavnici s primeri bomo spoznali tri ključne naravne rede in njihovo prioriteto, ki služi vitalnosti podjetja. Sledenje tem zakonitostim podjetjem omogoči prepoznavanje ključnih točk za zadovoljstvo in uspeh vseh deležnikov. Pomagali vam bomo odkriti skrite dinamike sistema, ki preprečujejo, da bi se uspešno odločili. Prepoznali bomo ključne dejavnike in korake pri odločanju glede konkretnega projekta, posla, transformaciji delovnega procesa, oziroma lastne kariere.

Delavnica je namenjena direktorjem, vodjem, strokovnjakom, ki imajo vpliv na odločanje v organizaciji ter vsem tistim, ki želite metodo spoznati.

Delavnico vodi Nataša Čebulj.

Kotizacija: 216,00 EUR

Cena vključuje udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih in gradivo.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

Nismo zavezanci za DDV.

Kotizacijo lahko poravnate na delavnici ali znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
Davčna št.: 19696922

 

Prijava

Prijave zbiramo do 27. 9. 2021. Za prijavo izpolnite spodnji obrazec oz. nam pišite na spodnji naslov. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

institut@sistemske-postavitve.com

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.

 041 975 008, 070 657 484

 

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času in vam podali še dodatne informacije.

Ime in priimek:

E-pošta:

Tel. številka:

Termin in ime delavnice/ treninga veščin / izobraževanja na katerega se želite prijaviti:

Vaše sporočilo:

Kotizacija

Kotizacija: 216,00 EUR

Cena vključuje udeležbo s postavitvijo, knjigo Jana Jacoba Stama, Polja skritih povezav v organizacijskih sistemih in gradivo.

BONUS ZA +1
Tisti, ki na delavnico pripeljete še nekoga, prejmete – 30% popusta na svojo kotizacijo.

Nismo zavezanci za DDV.Kotizacijo lahko poravnate na delavnici ali znesek nakažete na naš TRR:
SI56 6100 0001 4614 658 pri Delavski hranilnici d.d.
INŠTITUT ZA SISTEMSKE POSTAVITVE
Žaucerjeva ulica 20, 1000 Ljubljana
Davčna št.: 19696922

 

Sreda, 29. september 2021 od 10.00 - 14.30

Lokacija

online preko ZOOM aplikacije.